9. a 10. kolo MS přeboru mužů - divize C

16.12.2007 00:00

16.12. se v Havířovské městské hale konaly další dvě kola florbalové soutěže! Gang nejprve nastoupil proti týmu FBK HELLO Ostrava. Ostravští se perou spíše o spodní příčky tabulky a podle toho také vypadala hra. V 5. minutě již Bruntál vedl 3:0, když předtím ve čtvrté minutě otevřel skóre zápasu Lukáš Hoško. Ostravští se do útočení téměř nedostávali a ztroskotávali na pečlivé obraně bruntálských. Naopak Gang po několika krásných akcích dále navyšoval svůj náskok a po první třetině vedl už 5:0. V dalším průběhu FBK HELLO rezignovalo na jakoukoliv snahu o dobrý výsledek a brankový rozdíl se dále navyšoval. Ve druhé třetině se sice Ostrava přece jen z náhodných akcí prosadila, ale to už bylo z její strany vše a konečný výsledek 13:3 pro Gang hovoří za vše!

Ve druhém zápase proti našim nastoupil tým z Dolních Domaslavic. Bruntálští byli zpočátku zaskočeni jejich aktivní hrou a zarputilostí při napadání, ale vlastní nepřesnosti a především dvě krásné střely ve 13. minutě z hole čerstvého otce Lubomíra Světničky jejich snažení výrazně otupily. Stav 2:0 vydržel až do konce první části hry. Hned po úvodním vhazování ve druhé třetině zvýšil náskok Bruntálu Kamil Kadlčík a když ten samý hráč v 5. minutě prostřední části zvýšil už na 4:0 bylo o osudu zápasu takřka rozhodnuto. Před poslední třetinou byl stav již 6:1 pro gangstery! Domaslavice již věděli, že to nebude jejich nejlepší vystoupení v soutěži a sympaticky se snažili bránit valící se útoky Bruntálu, ale nedařilo se jim to a když 5 sekund před závěrečnou sirénou završil svůj skvělý výkon Lukáš Hoško gólem na 10:2 mohlo se začít slavit.

Pevná obrana zdobila výkon Bruntálu v obou utkáních jako i v předešlých zápasech, navíc i produktivita útoku se zlepšila za vše mluví celkově 9 gólů Lukáše Hoška, 6 gólů Kamila Kadlčíka, 3 branky dal Adam Kožina a po 2 úspěších slavili Lubomír Světnička a Zbyněk Vojtek. Dvě vítězství rozdílem třídy a s výborným skóre posunuli FBC Gang Bruntál na 2. a zatím postupové místo tabulky, doufejme že po Vánoční pauze v lednu na domácí půdě potvrdí svoji formu a dalšími vítězstvími se posunou zase o krok blíže k 1. příčce.

Sestava Bruntálu: Jiří Snášel, Jan Čepara, Tomáš Skřehot, Lukáš Hoško, Lubomír Konvičný, Adam Kožina, Kamil Kadlčík, Radim Obuchanič, Josef Černý, Zbyněk Vojtek, Lubomír Světnička

 

Komentář k zápasu pro Vás napsal Špacír!
Zpět

Vyhledávání

© 2008 Made by spacirx.