3. a 4. kolo MS přeboru mužů - divize C

14.10.2007 00:00
 

V neděli 14.10. odehrál 1. florbalový tým v Bruntále 3. a 4. kolo MS přeboru mužů divize C. Na domácí půdě v hale v Břidličné se utkal s týmem 1. FBK Rožnov p/R B. Silný soupeř, který se bude určitě pohybovat v horních patrech tabulky začal aktivněji a po nedůrazu v obraně Gangu šel do vedení 1:0. Hra se ale vyrovnala a postupně útočná aktivita přešla na hokejky bruntálských hráčů. Ve druhé třetině přišel z pohledné akce vyrovnávací gól z hole Žlaba. Bohužel soupeř nebezpečně unikal do rychlých brejků, jeden z nich využil a dostal se opět do vedení. Stav po dvou třetinách byl 2:1 ve prospěch Rožnova a s hráči Gangu to v tu chvíli nevypadalo moc dobře. Třetí třetina přinesla oboustranně pohledný útočný florbal a konečně bruntálští začali využívat své šance. Nejprve po krásné střele z dálky Dana skóre srovnali a necelých 5 minut před koncem se dostali poprvé v zápase do vedení gólem Kojaka, které již udrželi a mohli se radovat z cenného vítězství 3:2! Zápas byl z obou stran velmi férový, o čemž svědčí i to, že nebyl vyloučen ani jeden hráč.

V druhém zápase byli soupeřem FBC Gang Bruntál hráči Dolních Domaslavic. Protivník od začátku nahrazoval mírné nedostatky v technice velkým důrazem a skvělým pohybem. Domácí měli problémy se prosadit, i když na první pohled byli florbalově vyspělejší. V první třetině to přece jen dvakrát vyšlo po gólech Pepy a Kikeho jsme šli do vedení 2:0, které však naše hráče poněkud ukolébalo. Druhá třetina byla ve znamení útočného tlaku Domaslavic, ale díky obětavým zákrokům obránců a gólmana se stav neměnil. V poslední části hosté po šťastné střele snížili na rozdíl jednoho gólu. To však bylo z jejich strany vše a Bruntál zásluhou Kikeho a Světni přidal ještě dva góly do jejich sítě. Konečný stav 4:1 odpovídal rozložení sil na hřišti.

Po čtyřech odehraných kolech je tedy FBC Gang Bruntál stále bez prohry a s bilancí tři výher a jedné remízy je společně s týmem Ostravy Poruby jediným bez porážky!

Sestava Bruntálu: K. Zapalač, K. Kadlčík, T. Skřehot, J. Černý, R. Obuchanič, L. Hoško, D. Jalůvka, A. Kožina, L. Konvičný, L. Světnička, J. Krupa, J. Snášel, J. Procházka

Komentář k zápasu pro Vás napsal Špacír!
Zpět

Vyhledávání

© 2008 Made by spacirx.