Turnaj VUT "O velikonočního beránka"

04.04.2007 00:00
 
V pondělí 2.4.2007 se uskutečnil další z turnajů VUT mezi vysokoškolskými týmy! Tým Franklins složený hlavně z hráčů FBC GANG BRUNTÁL obhajoval 2. místo z minulého ročníku a znovu měl vysoké cíle!
 
V základní skupině Franklins potvrdili svoji sílu a po výsledcích 3:0,0:0 a 1:0 postoupili přímo do čtvrtfinále!
 
V něm jsme svedli tuhý boj s týmem "Bukake" a po šťastné Kikeho trefě mezi nohy soupeřova gólmana jsme zvítězili 1:0.
 
V semifinále jsme narazili na největšího favorita turnaje - tým s názvem "Na hraně" - složeného z 6 hráčů A týmu extraligových Bulldogs Brno. Po rychlém úvodním gólu Buldoků jsme po celý zápas byli pod tlakem, ale zásluhou výborného Čendy v bráně a skvěle organizované obrany náskok soupeře nenarůstal a dokonce jsme se dostali asi ke dvěma dobrým šancím na vyrovnání. Brankový účet zápasu se však už neměnil a Franklins se po jediné obdržené brance v celém turnaji museli smířit pouze s bojem o třetí pozici. I tak však zážitek ze semifinále proti Buldokům byl pro všechny hráče velká zkušenost, zvlášť když je mohli sledovat před necelými 14 dny jak bojují o postup do semifinále extraligy proti Ostravskému týmu FBC Pepino!
 
V zápase o třetí místo proti Boskovicím se konečně dokázali hráči Franklins prosadit i v koncovce a vcelku hladce vyhráli 3:0! Znovu jsme tedy obsadili pozici "na bedně" a mohli jsme jít slavit! Děkuji všem hráčům a fanouškům za skvěle vydařenou akci!
 
Komentář k turnaji pro Vás napsal Špacír!
Zpět

Vyhledávání

© 2008 Made by spacirx.