The Gang vs. The Boom

14.04.2007 00:00
Dnes jsem byl svědkem tragédie, kterou se neopovažuji nazvat florbalovým zápasem. V 15.00 hod. proti sobě naustoupily týmy Rýmařovské florbalové ligy The Boom z Břidličné a The Gang z Bruntálu.
 
Po úvodních, velmi nudných, pár minutách, konečně začali padat nějaké góly a to do obou sítí. Hráči The Boom bez problému stačily s našimi běhat, řekl bych dokonce, že běhali daleko víc. Hrubé chyby v obraně a celkově špatná hra útočníků dozadu, spolu s osobní obranou, kterou na The Gang hráli kluci z Břidličné dospěla k tomu že po 30ti minutovém trápení zápas skončil 7 : 6.
 
S tím co předvedli hráči The Gang jsme byli velmi nespokojeni. Je sice pravda,že tam byli k vidění hezké akce a ukázková střela končící gólem, jejímž autorem nebyl nikdo jiný než Lukáš Hoško a několik perfektních obraných zákroků Radima Obuchaniče a Tomáše Skřehota. Ale korunku špatnému dni The Gang nasadil nově hrající Karel Zapalač, který si připsal vlastní gól,ale i Tomáš Skřehot krásně "namazal" břidličňáckému útočníkovi po chybné rozehrávce zpoza branky na gólovou střelu,k tomu jeětě přidáme inkasovaný gól v soupeřově oslabení a mohu jen dodat, že jsem velmi rád jsem slyšel konečnou sirénu...
 
Komentář k zápasu pro Vás napsal Čenda!
Zpět

Vyhledávání

© 2008 Made by spacirx.