7. a 8. kolo MS přeboru mužů - divize C

18.11.2007 00:00
 

Zatím asi nejtěžší dvojice soupeřů čekala na Bruntálský florbalový tým v neděli 18.11. V prvním zápase se v Bolaticích u Opavy proti našim postavil domácí celek SK P.E.M.A. Opava B. Gang začal soustředěně v obraně, ale ani Opava nedělala chyby a proto se žádný tým nedostával do vyložených šancí. Až ve 12. minutě první třetiny se prosadil Miloš Procházka po skvělém výhozu gólmana Jiřího Snášela. Ve stejném duchu zápas pokračoval ve druhé třetině. Opava sice postupně získávala více ze hry, ale díky pozorné obraně a malé dávce štěstí bruntálští neinkasovali a naopak zásluhou Lubomíra Konvičného a Josefa Černého další dva góly přidali. Střelecké prokletí Opava prolomila až v sedmé minutě poslední třetiny, když se štěstím dopravila míček do branky Gangu pod ležícím gólmanem. Na zvrat v zápase se ale už domácí nevzmohli a necelé tři minuty před koncem pečetil konečný výsledek na 4:1 pro Bruntál opět Miloš Procházka.

Dobře naladěni vstoupili hráči Bruntálu i do druhého zápasu proti FBK Vlašák ZŠ Bohuslavice. Aktuálně druhý celek tabulky a přímý konkurent v boji o postup Gangu hrál velmi aktivně a vyvinul na náš tým veliký tlak. V osmé minutě zápasu šli také po tvrdé a přesné střele Bohuslavice do vedení 1:0. Radost jim však záhy zkazil Adam Kožina, když se o dvě minuty později prosadil a překonal soupeřova gólmana. Pouhých 18 vteřin před koncem úvodní části poslal Bruntál do vedení Lubomír Konvičný. Ve druhé třetině byl Gang stále pod velkým útočným tlakem vesměs mladých a pohyblivých hráčů Bohuslavic. Zatím se však neprosazovali a skvěle hrající Lubomír Konvičný zvýšil vedení na 3:1 pro Gang. Bohužel s vedením o dva góly se paradoxně bruntálští neuklidnili a začali do té doby slibně rozehraný zápas ztrácet. Do konce druhé třetiny se soupeři podařilo vyrovnat na 3:3 po hrubkách v obraně. V závěrečné třetině Bruntál hned na začátku inkasoval na 4:3 a bohužel se proti organizované hře Bohuslavic vůbec neprosazoval. Z několika šancí nedokázal už nic vytěžit a navíc se již naši útočníci nestíhali vracet a vypomáhat obraně ani se řádně nenabízeli v útoku a z toho pramenili chyby v rozehrávce bruntálské obrany. Po jedné takové hrubce Bohuslavice skórovali a stav 5:3 přes zoufalý pokus Gangu o závěrečnou hru bez brankáře vydržel až do konce zápasu.

Druhá porážka v sezóně, opět ztracené vedení, neproměňování šancí, to vše odsunulo Bruntál až na čtvrtou příčku vyrovnané tabulky přičemž ztrácí na vedení již 6 bodů. V dalším dvojzápase 16.12. má ale Gang příznivější los než jeho konkurenti a mohl by se vrátit zpět na dohled postupovému prvnímu místu.

Sestava Bruntálu: Jiří Snášel, Jan Procházka, Tomáš Skřehot, Lukáš Hoško, Lubomír Konvičný, Adam Kožina, Kamil Kadlčík, Radim Obuchanič, Josef Černý, Zbyněk Vojtek, Miloš Procházka, Jiří Krupa

 

Komentář k zápasu pro Vás napsal Špacír!
Zpět

Vyhledávání

© 2008 Made by spacirx.