15. a 16. kolo MS přeboru mužů - divize C

02.03.2008 15:09

Dne 2.3. 2008 jsme vyrazili do nejvzdálenějšího místa v této sezóně. A to do Rožnova pod Radhoštěm. Před samotným odjezdem se vyskytlo několik komplikací v podobě nemoci Žlaba, složité dopravy Dana a pozdního návratu několika hráčů, kteří byli šířit slávu Gangu v rakouských alpách!

FBC GANG BRUNTAL - RH Piving

První zapas začal v 17:40. Do zápasu se šlo s jasným cílem odčinit ztrátu dvou bodů z posledního vzájemného měření sil. Z počátku nic nenasvědčovalo, že by měly přijít pozdější potíže. Tým šlapal jak měl, obě lajny si vytvářely gólové šance a útok Pivingů byl takřka bezzubý. Náš tlak korunoval po přihrávce Dana Jalůvky Luboš Světnička. Piving se nestačil ani vzpamatovat a po nádherné přihrávce Jalůvky a doklepnutí Hoška vedl Gang už 2:0.

Druhá třetina se odehrávala v podobném tempu. Ve čtvrté minutě Piving snížil na 2:1, ale hned na to, po průniku Miloše Procházky, bylo nařízeno trestné střílení. Adam Kožina jako jeho všichni předchůdci v této sezóně nedal a potvrdil prozatimní bezzubost Bruntálu v nájezdech. Naštěstí v následné přesilovce zaúřadoval Lukáš Hoško a zvýšil na 3:1. Za další dvě minuty se podařilo po pravém křídle utéct opět Hoškovi a střelou mezi nohy zakončit druhou třetinu za stavu 4:1.

V třetí třetině začal nepochopitelný obrat v dění na hřišti. Piving v 31. sekundě snížil na 4:2 a stále se držel svého scénáře.Ten spočíval v pouhém nahazovaní míčku přes celou délku hřiště. Kupodivu tato taktika na hráče Gangu platila. V 5. minutě byl už stav vyrovnán na 4:4. Gang se snažil útočit, ale na zformovanou obranu hostů to nestačilo. Štěstí se k nám přiklonilo v čase 13:27 kdy po divoké přihrávce Zbyňka Vojtka skóroval Adam Kožina a přiblížil kýžené vítězství Bruntálu. V tu chvíli stačilo pouze udržet výsledek, ale to se nepodařilo. Po chybě několika hráčů včetně brankáře se v čase 13:57 podařilo Pivingu vyrovnat na konečných 5:5!

TJ Sokol Šenov Slavia Havířov „B“ - FBC GANG Bruntál

Druhý zápas začal v hodně netradičním čase a to v 20:30. Gang se s tímto časem vyrovnal a postupným útokem se prosazoval. V čase 10:07 prolomil střeleckou smůlu po nahrávce Pepy Černého Zbyněk Vojtek. V první třetině se už nic víc nestalo a tak skončila 1:0. Druhá třetina vypadala úplně stejně. Gang domácí přehrával a to hlavně díky nepříliš početné lavičce Šenova. V čase 6:04 se prosadil po nahozeném míčku před bránu Adam Kožina. Hra se stále nesla ve stejném duchu. V třetí třetině zvýšil na konečných 3:0 Miloš Procházka.

Bohužel jsme důležité 2 body ztratili v souboji s relativně slabším týmem tabulky RH Piving (opět!!!)! Zklamaní můžeme být všichni zvlášť proto, že na konci zápasu jsme nedokázali udržet slibný výsledek a vítězství. Snad se z téhle zbytečné remízy poučíme a příště již vedení o 3 branky nepromarníme. Pozitivní věcí je, že v druhém zápase proti stále se lepšícímu Šenovu jsme udrželi čisté konto vůbec poprvé v sezóně a chtěl bych tedy vyzdvihnout výkon obrany a hlavně prozatím nejlepšího gólmana ligy Charryho! 15.3. nás čekají opět týmy ze spodní poloviny tabulky tak doufejme, že budeme bodovat naplno a udržíme zatím postupovou příčku!

Sestava Bruntálu: Jiří Snášel, Jan Čepara, Tomáš Skřehot, Lukáš Hoško, Adam Kožina, Radim Obuchanič Josef Černý, Zbyněk Vojtek, Lubomír Světnička, Daniel Jalůvka, Miloš Procházka

 

Komentář k zápasu pro Vás napsal Kojak!
Zpět

Vyhledávání

© 2008 Made by spacirx.